Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Endonezya Deprem : Endonezya depremi: Ölü sayısı 384! - *endonezya, açe eyaleti açıklarında meydana gelen depremin ardından tsunami uyarısında bulundu.

Endonezya Deprem : Endonezya depremi: Ölü sayısı 384! - *endonezya, açe eyaleti açıklarında meydana gelen depremin ardından tsunami uyarısında bulundu.. Endonezya'nın maluku adası açıklarında 7.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası tsunami uyarısı yapılmadı. *endonezya jeofizik ajansı, depremin 226 kilometre derinlikte kaydedildiğini açıkladı. Endonezya'da 7.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Endonezya deprem haberleri, güncel son dakika endonezya deprem haberleri ve daha fazlası endonezya deprem haberler endonezya'da, 6,8 ve 6,9 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Son dakika | endonezya'da deprem. 7 büyüklüğündeki depremde henüz can kaybı ve hasar bilgisi yok. Endonezya'nın maluku eyaletinde maluku eyaletindeki ternate bölgesinde, 14 temmuz'da meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki depremde 6 kişi hayatını kaybetmişti. Endonezya'nın sulawesi adası'nda meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami meydana geldi. Bu deprem, endonezya'nın altyapı sorunlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Endonezya'daki Deprem ve Tsunaminin Etkisi 'Drone' ile ...
Endonezya'daki Deprem ve Tsunaminin Etkisi 'Drone' ile ... from foto.sondakika.com
Şimdiye kadar açıklanan rakamlara göre 384 ki. Endonezya deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel endonezya deprem haberlerine aksam.com.tr den endonezya'nın maluku eyaletinde 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 büyüklüğündeki depremde henüz can kaybı ve hasar bilgisi yok. Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi endonezya'daki deprem. İlk olarak bölgedeki depremi büyüklüğünü 5,9 olarak açıklayan bmkg, daha sonra revize ettiği bilgiye göre büyüklüğün 5,6 olduğu bilgisini paylaştı. Endonezya'nın sulawesi adası'nda meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami meydana geldi. Endonezya'nın kuzey maluku eyaletinin güneyinde 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya'da 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Endonezya deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel endonezya deprem haberlerine aksam.com.tr den endonezya'nın maluku eyaletinde 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Endonezya'nın kuzey sumatra eyaletinde yaşanan 5,6 büyüklüğündeki deprem bazı binalara hasar verdi. *endonezya, açe eyaleti açıklarında meydana gelen depremin ardından tsunami uyarısında bulundu. Güney asya ülkelerinden endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Güne 6,1 şiddetindeki depremle uyanan ülkede son olarak sulawesi adası'nda 7,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Endonezya'da 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya'nın sulawesi adasında 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, ülkeye tsunami endonezya'da 2004'ün son günlerinde meydana gelen tarihi deprem devasa tsunamiye yol açmış ve. Endonezya'nın maluku adası açıklarında 7.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya meteoroloji, klimatoloji ve jeofizik ajansı, depremin ardından tsunami uyarısı yaptı, sulawesi adası ve civarında yaşayanları tedbir almaları ve bölgeyi tahliye etmeleri konusunda uyardı. Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi endonezya'daki deprem. Öte yandan depremin ardından tsunaminin vurduğu endonezya'da yaşamını yitirenlerin sayısı giderek artıyor. Endonezya'nın kuzey maluku eyaletinin güneyinde 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya'nın batı papua bölgesi açıklarında 6.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şimdiye kadar açıklanan rakamlara göre 384 ki.

Güne 6,1 şiddetindeki depremle uyanan ülkede son olarak sulawesi adası'nda 7,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Endonezya'nın batı papua bölgesi açıklarında 6.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şimdiye kadar açıklanan rakamlara göre 384 ki. Haber son dakika koronavirüs magazin spor ekonomi endonezya'daki deprem. Endonezya meteoroloji, i̇klim ve jeofizik kurumu (bmkg) ülkede 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Endonezya'daki Deprem Dünyayı Salladı - Haber
Endonezya'daki Deprem Dünyayı Salladı - Haber from foto.haberler.com
Endonezya'nın turistik adalarından lombok'un merkez üssü olduğu deprem, yerin 10,5 kilometre derinliğinde meydana geldi. Yerin 40 kilometre altında gerçekleşen depremin filipinler'den de hissedildiği açıklandı. Endonezya deprem haberleri, güncel son dakika endonezya deprem haberleri ve daha fazlası endonezya deprem haberler endonezya'da, 6,8 ve 6,9 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Endonezya'da 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya meteoroloji, i̇klim ve jeofizik kurumu (bmkg), merkez üssü eyalete bağlı pangandaran bölgesinin 212 kilometre güneyinde olan depremin yerin 33 kilometre altında kaydedildiğini açıkladı. Endonezya meteoroloji, i̇klim ve jeofizik kurumu (bmkg) ülkede 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Endonezya'nın sulawesi adasında 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya´da 7.7 büyüklüğünde deprem endonezya'nın donggala bölgesi açıklarında 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerel basındaki haberlere göre, orta sulawesi eyaletinin donggala bölgesinin 27.

Endonezya'nın kuzey maluku eyaletinin güneyinde 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Uzakdoğu ülkesi endonezya şiddetli depremlerle boğuşuyor. Endonezya\'nın sulavesi adasının, richter ölçeğine göre 6,3 büyüklüğünde bir depremle sallandığı endonezya meteoroloji ajansı, manado kentinin güneyindeki depremin merkez üssünün tam olarak. Endonezya'nın sulawesi adası'nda meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami meydana geldi. Endonezya'nın maluku adası açıklarında 7.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya'da 7.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 40 kilometre altında gerçekleşen depremin filipinler'den de hissedildiği açıklandı. Endonezya´da 7.7 büyüklüğünde deprem endonezya'nın donggala bölgesi açıklarında 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Endonezya'da 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya'nın kuzey sumatra eyaletinde yaşanan 5,6 büyüklüğündeki deprem bazı binalara hasar verdi. Endonezya'nın sulawesi adasında 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya'nın sulawesi adasında 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, ülkeye tsunami endonezya'da 2004'ün son günlerinde meydana gelen tarihi deprem devasa tsunamiye yol açmış ve. Endonezya deprem ve tsunaminin yaralarını sarmaya çalışırken, flores adası yakınlarında 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Endonezya'nın kuzey sumatra eyaletinde yaşanan 5,6 büyüklüğündeki deprem bazı binalara hasar verdi. Abd jeolojik araştırmalar merkezi (usgs), kuzey maluku adasının güneyinde, merkez üssü lauwui. Endonezya'nın turistik adalarından lombok'un merkez üssü olduğu deprem, yerin 10,5 kilometre derinliğinde meydana geldi. Endonezya meteoroloji, i̇klim ve jeofizik kurumu (bmkg), merkez üssü eyalete bağlı pangandaran bölgesinin 212 kilometre güneyinde olan depremin yerin 33 kilometre altında kaydedildiğini açıkladı. Bu deprem, endonezya'nın altyapı sorunlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Endonezya'da 6,2 büyüklüğünde deprem: 8 ölü
Endonezya'da 6,2 büyüklüğünde deprem: 8 ölü from cdnuploads.aa.com.tr
7 büyüklüğündeki depremde henüz can kaybı ve hasar bilgisi yok. Endonezya meteoroloji, i̇klim ve jeofizik kurumu (bmkg) ülkede 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Amerikan jeolojik araştırmalar merkezi (usgs) verilerine göre, endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya deprem ile ilgili haberleri ve en son gelişmeleri dünyabulteni.net'te bulabilirsiniz. Endonezya deprem haberleri, güncel son dakika endonezya deprem haberleri ve daha fazlası endonezya deprem haberler endonezya'da, 6,8 ve 6,9 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Endonezya'nın sulawesi adası'nda meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem ardından tsunami meydana geldi. Endonezya'da 7.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. *endonezya, açe eyaleti açıklarında meydana gelen depremin ardından tsunami uyarısında bulundu.

Endonezya meteoroloji, i̇klim ve jeofizik kurumu (bmkg) ülkede 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Endonezya'da 5,6 büyüklüğünde deprem yaşandı. Endonezya'nın sulawesi adası'nda meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami meydana geldi. İlk olarak bölgedeki depremi büyüklüğünü 5,9 olarak açıklayan bmkg, daha sonra revize ettiği bilgiye göre büyüklüğün 5,6 olduğu bilgisini paylaştı. Güne 6,1 şiddetindeki depremle uyanan ülkede son olarak sulawesi adası'nda 7,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası tsunami uyarısı yapılmadı. Endonezya'nın batı papua bölgesi açıklarında 6.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya'nın turistik adalarından lombok'un merkez üssü olduğu deprem, yerin 10,5 kilometre derinliğinde meydana geldi. *endonezya, açe eyaleti açıklarında meydana gelen depremin ardından tsunami uyarısında bulundu. Uzakdoğu ülkesi endonezya şiddetli depremlerle boğuşuyor. Endonezya meteoroloji, i̇klim ve jeofizik kurumu (bmkg) ülkede 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Endonezya meteoroloji, i̇klim ve jeofizik kurumu (bmkg) depremde can ya da mal kaybı olup olmadığıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Endonezya'nın maluku eyaletinde maluku eyaletindeki ternate bölgesinde, 14 temmuz'da meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki depremde 6 kişi hayatını kaybetmişti. Endonezya'nın kuzey sumatra eyaletinde yaşanan 5,6 büyüklüğündeki deprem bazı binalara hasar verdi.

Post a Comment for "Endonezya Deprem : Endonezya depremi: Ölü sayısı 384! - *endonezya, açe eyaleti açıklarında meydana gelen depremin ardından tsunami uyarısında bulundu."